webcat_plusで詳細を確認

このページのリンク

<図書>
The sociology of food : eating and the place of food in society / Jean-Pierre Poulain ; translated by Augusta Dörr

出版者 London : Bloomsbury Academic
出版年 c2017
巻冊次 : hb ; ISBN:9781472586209 REFWLINK
: pb ; ISBN:9781472586216 REFWLINK
ISBN 9781472586209
本文言語 英語
別書名 原タイトル:Sociologies de l'alimentation
大きさ xxiv, 288 p. : ill. ; 25 cm
目次/あらすじ

書誌詳細を表示

一般注記 First published in French in 2002
Includes bibliographical references (p. [248]-278) and index
著者標目  Poulain, Jean-Pierre
Dörr, Augusta
分 類 LCC:GT2850
DC23:394.12
件 名 LCSH:Food habits -- Social aspects  全ての件名で検索
LCSH:Food -- Social aspects  全ての件名で検索
LCSH:Nutrition -- Social aspects  全ての件名で検索
書誌ID 1400458090
NCID BB26273779 WCLINK

所蔵情報を非表示

多:B1FNDC洋書 : hb 383/135 22021000084915
 

 類似資料