<図書>
Gastronomy and local development : the quality of products, places and experiences / edited by Nicola Bellini, Cécile Clergeau and Olivier Etcheverria
(Routledge advances in regional economics, science and policy ; 28)
出版者 | London : Routledge |
---|---|
出版年 | 2019 |
巻冊次 | : hbk ; ISBN:9781138731998 ![]() |
ISBN | 9781138731998 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 276 p. : ill., map ; 25 cm |
目次/あらすじ
書誌詳細を表示
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Bellini, Nicola Clergeau, Cécile Etcheverria, Olivier |
分 類 | LCC:TX631 DC23:641.01/3 |
件 名 | LCSH:Food tourism LCSH:Gastronomy -- Economic aspects 全ての件名で検索 LCSH:Economic development |
書誌ID | 1400454521 |
NCID |
BB28017179 ![]() |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | 資料メモ | 仮想書架 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
市:B4F書庫 | : hbk | 689/147 | 21021000154133 |
|