webcat_plusで詳細を確認

このページのリンク

<図書>
Gastronomy and local development : the quality of products, places and experiences / edited by Nicola Bellini, Cécile Clergeau and Olivier Etcheverria
(Routledge advances in regional economics, science and policy ; 28)

出版者 London : Routledge
出版年 2019
巻冊次 : hbk ; ISBN:9781138731998 REFWLINK
ISBN 9781138731998
本文言語 英語
大きさ x, 276 p. : ill., map ; 25 cm
目次/あらすじ

書誌詳細を表示

一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 Bellini, Nicola
Clergeau, Cécile
Etcheverria, Olivier
分 類 LCC:TX631
DC23:641.01/3
件 名 LCSH:Food tourism
LCSH:Gastronomy -- Economic aspects  全ての件名で検索
LCSH:Economic development
書誌ID 1400454521
NCID BB28017179 WCLINK

所蔵情報を非表示

市:B4F書庫 : hbk 689/147 21021000154133
 

 類似資料