このページのリンク

<図書>
Food practices in transition : changing food consumption, retail and production in the age of reflexive modernity / edited by Gert Spaargaren, Peter Oosterveer and Anne Loeber
(Routledge studies in sustainability transitions ; 3)

出版者 New York : Routledge
出版年 2012
巻冊次 : hardback ; ISBN:9780415880848 REFWLINK
ISBN 9780415880848
本文言語 英語
別書名 背表紙タイトル:Food practices in transition
大きさ xix, 356 p. : ill. ; 24 cm
目次/あらすじ

書誌詳細を表示

一般注記 Includes bibliographical references (p. 335-337) and index
著者標目 *Spaargaren, Gert
Oosterveer, Peter
Loeber, Anne
分 類 LCC:HD9000.5
DC23:338.1
件 名 LCSH:Food industry and trade
LCSH:Food industry and trade -- Environmental aspects  全ての件名で検索
LCSH:Food consumption
LCSH:Agricultural ecology
書誌ID 1400476844
NCID BB08951914

所蔵情報を非表示

市:B4F書庫 : hardback 588/49 21021000176064
 

 類似資料